ΠΩΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ

Ερχόμενοι θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι η σήμανση στο δρόμο αναφέρονται αρχικά τα Τρίκαλα και πλησιάζοντας, η κωμόπολη Πύλη και το Περτούλι και όταν περάσετε τα Τρίκαλα θα συναντήσετε πλέoν και πινακίδες προς Ελάτη.

Οι χρήστες GPS / Destinator θα πρέπει να προσέξουν στη αναζήτηση του προορισμού να επιλέξουν Ελάτη, Πύλη Τρικάλων / Θεσσαλία

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

360 χλμ. περίπου 4+ ώρες.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας (Νο75) με κατεύθυνση προς Λαμία, 2 χλμ. πριν την Λαμία στρίβετε δεξιά (E-65) για Δομοκό – Καρδίτσα – Τρίκαλα, (δεν περνάτε μέσα από την Καρδίτσα ούτε τα Τρίκαλα), επαρχιακός προς Πύλη (Ε-60) – Ελάτη.

▲ πίσω

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

254 χ.λ.μ. περίπου 2,5 – 3 ώρες.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Εθνική οδό Θεσσαλονίκη – Κατερίνη (Ε-75) έως την Λάρισα, στην συνέχεια προς Τρίκαλα ( Ε-92), δεν περνάτε μέσα από τα Τρίκαλα αλλά στον περιφερειακό τον Τρικάλων, στην 1η διασταύρωση (κόμβο) συνεχίζετε ευθεία για Καρδίτσα και στην επόμενη διαστάυρωση (κόμβο) που δεξιά πάει προς Τρίκαλα και αριστερά προς Καρδίτσα εσείς συνεχίζετε ευθεία για Πύλη. Στην συνέχεια ακολουθείτε τις πινακίδες για Πύλη – Ελάτης (Νο 30).Η Ελάτη απέχει 32 χλμ. από την πόλη των Τρικάλων. Από την Καρδίτσα 59 χλμ. την Λάρισα 93 χλμ. τον Βόλο 156 χλμ. τα Ιωάννινα 180 χλμ. και τα Γρεβενά 120 χλμ.

▲ πίσω

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΤΗ

Για να έρθετε στα παραδοσιακά δωμάτια Φρετζάτο. Ερχόμενοι από Τρίκαλα - Πύλη, φτάνετε στην Ελάτη, και στρίβετε αριστερά (μπαίνοντας στην Ελάτη 2ος δρόμος αριστερά σας) προς Βροντερό, κατηφορίζετε και στα 200 μέτρα στρίβετε πάλι αριστερά στον πλακόστωτο δρόμο (2ος δρόμος αριστερά σας). Στα 30 μέτρα θα συναντήσετε το Φρετζάτο.▲ πίσω

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την τοποθεσία ▼